Utilisant une méthode rare de distillation en alambic utilisé à l'origine pour la distillation d'armagnac, cette version est infusée pendant la distillation avec du basilic thaï issu, tout comme sa canne à sucre, d'une récolte thaïlandaise locale.
Un Rhum de pur jus de canne à sucre infusé avec du basilic thaï !
Description
Product Details
- Capacity
- 70 cl
- Volume Alcool
- 40 %
- Types of rum
- Spiced Rum
Thailand - Style of rum
- French rum
- Conditionnement
- None
- Profile
- Dry
- Tasting note 1
- Végétaux
- Note 2
- Fleurs
- Note 3
- Agrumes
- Pays d'origine
- ThaïlandeMatière première
About CHALONG BAY
Based in Phuket, Thailand, Chalong Bay creates authentic, pure and natural nums, married to local cultures, traditions and productions. Chalong Bay rums are produced only by the first press of a variety of Thai sugar cane, grown without chemicals or pesticides and harvested manually without burning.
Each batch is distilled over an open flame with recycled wood, Chalong Bay also uses an Armagnac copper still, imported from France.
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